Våre vilkår og betingelser

1. Firma. Haugesund Bok www.haugesundbok.no levert av HAUGESUND INDREMISJONS FORRETNINGSDRIFT AS, organisasjonsnummer 966 925 604.

2. Priser. Vi selger kun i Norge. Hvert produkt vist inkluderer MVA i Norske kroner. I kassen ser du totalprisen inkludert alle avgifter som MVA og  frakt.

3.1 Betaling. Betaling skjer ved den valgte betalingsmåter i kassa. Betalingsmåten levert av Bambora sammen med partnere.

3.2 Kortbetalning. Kortbetalning akseptert av Visa, MasterCard og Maestro. Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort direkte.

3.3 Vipps. Betaling med VIPPS gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

4. Frakt. Porto og ekspedisjon: Pakken med sporing  for kr. 139,-.  Alle ordrer fra kr. 600,- sendes fraktfritt.

4.1 Leveringsmetoder. Vi sender varene med Bring via Pakkepost.no

4.2 Leveranser. Vi leverer kun i Norge. Ordrer plassert før 13.00 behandles på samme dag. Leveransen skjer til den adressen du har angitt ved bestilling.

Varer leveres som regel innen 3 – 10 virkedager. Levering kan ta noe lengre tid pga Corona-viruset og stengte virksomheter over hele landet. Leveringstiden avhenger av om vi har varen på vårt lager eller om vi må få den fra leverandør. Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid. Vi kan ikke garantere at alle varer kommer frem innen de angitte leveringstidene. Det kan ta opp til 4 uker å levere en bibel med navnetrykk.

Hvis forsendelsen er for stor til å få plass i postkassen, havner den på et utleveringssted i nærheten av deg. Du vil da få en melding fra Posten hvor du kan hente pakken.

4.3 Skadede varer og reklamasjoner. Når du får dine varer, er det viktig å sjekke at varene ikke er skadet eller defekt. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss så snart som mulig via e-post til butikk@haugesundbok.no å få videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.

5. Tilbaketrekking og penger. Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Det kan kun benyttes dersom varen kan returneres i originalemballasje, og er i det vesentlige uforandret. Du har rett til å åpne pakken, men ikke forseglingen. Bibler med navnetrykk kan ikke returneres. Adressen for tilbakesending er: Haugesund Bok, Postboks 182, 5501 Haugesund. Send med fylt ut returskjema. Her kan du laste ned Returskjema

6. Plikt. Tilbakebetaling. Hvis du utøve din rett til å avbryte, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene. Du må betale returkostnadene når varene blir sendt tilbake. Du blir også belastet fraktkostnadene som vi betalt ved gratis frakt. Vi betaler tilbake kostnadene bare ved å returnere de såkalte erstatningsvarer.

Se også forbrukerrådet eller fjernsalg lov.

7. Personvern, sikkerhet og personopplysninger. I forbindelse med bestillingen, godtar du Haugesund Bok lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Haugesund Bok vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Under Privacy Act, har du behov, en gang i året, retten til å være en del av den informasjonen vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev.

8. Diverse. Dersom en sending ikke hentes på angitt utleveringssted og blir returnert til oss, eller blir nektet mottatt ved bruk av alternativ leveringsadresse og derfor blir sendt i retur til oss, vil du bli fakturert for porto for sendingen begge veier. Dette gjelder også selv om kjøpesummen i utgangspunktet kvalifiserer til fri frakt. Det fakturerte beløpet vil bli holdt tilbake ved refusjon av øvrig kjøpesum, dersom beløpet vi har trukket på kortet ditt er stort nok. Er innbetalt beløp for lite, vil faktura på mellomværende bli tilsendt.

9. Kontakt & Support. Kontakt og support vil du finne på e-post: butikk@haugesundbok.no