Våre vilkår og betingelser

1. Firma. Haugesund Bok www.haugesundbok.no levert av HAUGESUND INDREMISJONS FORRETNINGSDRIFT AS, organisasjonsnummer 966 925 604.

2. Priser. Hvert element vist inkluderer mva i Norske kroner. I kassen ser du totalprisen inkludert alle avgifter som moms, frakt og betaling.

3.1 Betaling. Betaling skjer ved den valgte betalingsmåter i kassa. Betalingsmåten levert av Bambora sammen med partnere.

3.2 Kortbetalning. Kortbetalning akseptert av Visa, MasterCard og Maestro. Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort direkte.

3.3 Vipps. Betaling med VIPPS gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

4. Frakt. Porto og ekspedisjon: Norgespakke med sporing og forsikring kr. 149,-. Alle ordrer over kr. 699,- sendes fraktfritt.

4.1 Leveringsmetoder. Vi sender varene med Posten (velg Postpakke), eller varene kan hentes i butikken Kristelig Bokhandel, Haraldsgata 119, Haugesund (velg Hent i vår butikk i Haugesund). Ta gjerne bekreftet ordre utskrift med deg.

4.2 Leveranser. Ordrer plassert før 14.00 behandles på samme dag og leveres vanligvis i løpet av 2-7 arbeidsdager. Leveransen skjer til den adressen du har angitt ved bestilling.

4.3 Skadede varer og reklamasjoner. Når du får dine varer, er det viktig å sjekke at varene ikke er skadet eller defekt. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss så snart som mulig via e-post til butikk@haugesundbok.no å få videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.

5. Tilbaketrekking og penger. Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Den høyre kan kun benyttes dersom varen kan returneres i originalemballasje, og er i det vesentlige uforandret. Du har rett til å åpne pakken, men ikke forseglingen. Her kan du laste ned Returskjema

6. Plikt. Tilbakebetaling. Hvis du utøve din rett til å avbryte, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene. Du må betale returkostnadene når varene blir sendt tilbake. Vi betaler tilbake kostnadene ved å returnere de såkalte erstatningsvarer.

Se også forbrukerrådet eller fjernsalg lov.

7. Personvern, sikkerhet og personopplysninger. I forbindelse med bestillingen, godtar du Haugesund Bok lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Haugesund Bok vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Under Privacy Act, har du behov, en gang i året, retten til å være en del av den informasjonen vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev.

8. Kontakt & Support. Kontakt og support vil du finne på e-post: butikk@haugesundbok.no